Om SEM Nordic

SEM Nordic startades av två drivna ungdomar redo att leverera en ny generation marknadsföring. Sedan barnsben har den enorma passionen för företagande varit bergfast. När vi tog oss an marknadsföring för första gången stod det redan klart – vi hade hittat helt rätt. 

 

Det som gör oss unika är att vi båda har växt upp med internet – vi satt vid datorn vid fem års ålder och hade sociala medier redan vid åtta. Innan vi ens visste vad marknadsföring var svepte vi runt bland tusentals digitala annonser. Från start har vi varit en konsument i en digital marknadsförares värld, och vågar därför säga att vi har en djup förståelse för dem, nu när vi är den digitala marknadsföraren i en konsuments värld. 

Vår vision

Vår vision är enkel. Vi vill vara en stark utmanare till den traditionella marknadsföringen. När du tänker på marknadsföring ska SEM Nordic vara din första tanke. 

 

Vårt fokus ligger i långsiktigt arbete för att bygga starka relationer med våra kunder. Kunderna kommer hos oss alltid vara vår högsta och första prioritering. Vi vill jobba för att marknadsföring i framtiden ska vara lätt att förstå sig på, så att du kan dra nytta av alla dess fördelar.

VI ÄR CERTIFIERADE

Google Certifierade

Vi på SEM Nordic är utbildade och certifierade i enlighet med Googles riktlinjer för marknadsföring

Hubspot Certifierade

Vi på SEM Nordic är utbildade och certifierade i enlighet med Hubspots riktlinjer för marknadsföring

Facebook Certifierade

Vi på SEM Nordic är utbildade och certifierade i enlighet med Facebooks riktlinjer för marknadsföring