Content marketing

Content Marketing är ett marknadsföringssätt med fokus på skapande och distribuering av värdefull, relevant och konsekvent innehåll för att attrahera och behålla en tydligt definierad publik – och, slutligen, för att driva lönsamma konsumenthandlingar. Låter det komplicerat? Vi tar det en gång till, fast denna gång på svenska. 


Innehållsmarknadsföring handlar om att lägga ut innehåll om ditt företag. Vad görs på företaget? Vilka produkter eller tjänster säljs? Ditt företag kommer öka sin lönsamhet genom att förse kunden med information. Det bästa med innehållsmarknadsföring, som det också kallas, är dess lönsamhet. Eftersom innehållet läggs ut i dina befintliga sociala medier är det gratis! Du behöver bara producera mycket, kul och informativt innehåll som fångar konsumentens uppmärksamhet. 

 

För att göra det regelbundet utan att drunkna i planering krävs tydlig strategi och målinriktning. Vi förser er med de verktyg ni behöver och skapar innehåll med omsorg för att nå ut till de kunder du önskar.

Vad vi kan göra

01.

Facebook Ads
Instagram Ads
Linkedin Ads

02.

YouTube Ads
Snapchat Ads
Kampanjplanering

03.

Facebook Ads
Facebook Ads
Facebook Ads